Investeren in onroerend goed

Als het gaat om investeren in onroerend goed, dan zijn St. Julians en Sliema vele jaren de meeste succesvolle investeringsgebieden geweest. The Manuel Dimech Street, Sliema Seafront, Spinola en Balluta Bays zijn inmiddels al goed bekend bij doorgewinterde beleggers. Velen van hun hebben nu ook hun aandacht verder naar het noorden en het zuiden verlegd.

Dankzij een groeiende economie en met de toestroom van buitenlanders die toegang tot arbeid of het opzetten van activiteiten in Malta hebben gekregen, is er de afgelopen tien jaar een golf van belangstelling voor huurwoningen gezien. Velen hebben deze gelegenheid aangegrepen en geïnvesteerd in huurwoningen. Wat begon in Sliema en naburige steden, is nu verspreid naar het grootste deel van het eiland. Gemeenten zoals Swatar, Naxxar, Balzan, St Paul’s Bay en Mellieha zijn het vermelden waard.

De zuidelijke gebieden hebben ook gezien een eerlijk deel van de investeringen. Terwijl Marsascala en de traditionele kustdorpen altijd populaire verhuur investeringen bestemmingen zijn geweest, zijn de investeringen ook meer landinwaarts verspreid, ook met betrekking tot de drie steden en de luchthaven.De bovenstaande geografische ‘beweging’ kan ook worden toegeschreven aan het aantal buitenlandse bedrijven en kantoorruimtes die zijn ontstaan ​​in de gebieden, zoals Smart City in Kalkara en Skyparks op de luchthaven.

De financiële overwegingen met betrekking tot verhuur investeringen zijn ook gegroeid. Waarom zou men geld op de bank blijven sparen of  beleggen in risicovolle aandelen of fondsen, wanneer ze maar liefst 6% kunnen verdienen op een verhuur investering? Investeringen in woningen kost weinig tijd, geven grote rendementen en produceren een stabiele kasstroom voor de komende jaren. Er is echt nog nooit een betere tijd geweest om te investeren in onroerend goed.

Frank Salt Real Estate heeft een uitstekende selectie van verhuur en vastgoedbeleggingen. Variërend van budget appartementen tot luxe villa’s, die niet alleen een goede investering is om te kopen en daarna te verhuren, maar ook zal zorgen voor een sterke waardevermeerdering. Neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie!