Huren in Malta

Huren in Malta is extreem eenvoudig. Buitenlanders die naar Malta komen voor werk, pensioen of gewoon komen wonen, kunnen zonder problemen woonruimte huren.

De rentetarieven zijn erg redelijk en variëren afhankelijk van de locatie, het type woning, de meubilering en de lengte van de huur periode. Het is vaak zo dat onroerend goed wordt verhuurd inclusief meubilair, maar wij hebben een goede selectie van beschikbare, ongemeubileerde panden.
Het is niet gebruikelijk dat tarieven voor water, elektriciteit, internet en televisie zijn inbegrepen in de huur als het gaat om een lange termijn (normaal gesproken vier maanden of langer). Deze kosten zijn voor de huurder op basis van gebruik.

Malta en Gozo bieden een grote selectie van onroerend goed aan verspreid over de eilanden. Voor elk budget, elke smaak en levensstijl is er iets goeds te vinden. De Inner Harbour regio, inclusief St. Julian’s, Sliema en Msida zijn het meest populair voor mensen die willen werken op Malta. Voor degenen die verder weg willen van het hectische stadsleven is het binnenland, het westen en het zuiden van Malta, meer geschikt. Deze gebieden bieden een rustig leven en een meer authentiek gevoel van het eiland. Gozo heeft ook een deel van het onroerend goed. Gozo is voornamelijk populair voor vakanties en om te pensioneren.