Bedrijf beginnen in Malta

Een bedrijf beginnen in Malta is een snel en eenvoudig proces. Normaal gesproken duurt dit niet langer dan een week. Zowel particulieren als rechtspersonen kunnen bestuurders en aandeelhouders worden van een Maltees bedrijf.

Maltese bedrijven moeten 35% belasting betalen over de winst. Maar, bij een verdeling van de winsten van een Maltees bedrijf is een teruggaaf van de belasting voor aandeelhouders mogelijk. Dit systeem geldt voor alle fiscale zaken zowel nationaal als internationaal. Dit beleid is goedgekeurd door instituties van de Europese Unie.

De teruggaaf van de belasting is een 6/7e van het betaalde bedrag door het Maltese bedrijf. Het bedrijf moet eerst 35% belasting betalen, maar aandeelhouders kunnen 6/7e hiervan terugvragen. In een dergelijk scenario, de belastingschuld bedraagt 5% [6/7 * 35 = 5]. Een bedrijf met €100,000 winst moet €35,000 belasting betalen. Maar in principe kan de aandeelhouder hiervan €30,000 terugvragen. Zekere voorwaarden zijn hier van toepassing.

Wilt u een bedrijf beginnen in Malta, dan kunnen we advies geven over hoe u het best om kunt gaan met een dergelijke strategische beslissing. We helpen met het vinden van de juise locatie en de beste kantoorruimte met de hoogste specificaties. Samen met onze juridische en financiele collega’s kunnen we een volledig advies geven over juridische en fiscale aangelegenheden en aanverwante zaken.

[Zoeken naar commercieel onroerend goed]